A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Function mcrypt_get_iv_size() is deprecated

Filename: libraries/Encrypt.php

Line Number: 320

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Function mcrypt_create_iv() is deprecated

Filename: libraries/Encrypt.php

Line Number: 321

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Function mcrypt_encrypt() is deprecated

Filename: libraries/Encrypt.php

Line Number: 322

kip&co |

Ballonnenpilaar

Ballonnenpilaren  zijn zeer geschikt als blikvanger bij een ingang of doorgang. Met een  topballon, een folieballon of een  combinatie van verschillende maten ballonnen kunnen allerlei verrassende variaties gemaakt worden.

Deze ballondecoraties zijn makkelijk zelf te verplaatsen, bijvoorbeeld om ze binnen/buiten te zetten. Speciaal voor de regio Zeeland werken wij met extra zware voeten zodat deze decoraties ook als het waait buiten geplaatst kunnen worden. 

Ballonnenpilaar met topballon

Beweeg met uw muis over de foto's en zie welke ballonnenpilaren met topballon wij  kunnen leveren. Klik op de link op de foto en zie voorbeelden en prijzen.
 
 
 
 

Ballonnenpilaar zonder topballon

Beweeg met uw muis over de foto's en zie welke ballonnenpilaren wij kunnen leveren. Klik op de link op de foto en zie voorbeelden en prijzen.
 
 
 

Ballonnenpilaar Specials

Beweeg met uw muis over de foto's en zie welke specials wij kunnen leveren.  Klik op de link op de foto en zie voorbeelden en prijzen
 
Bekijk meer van:
Pilaar specials
‚Äč

Al  onze ballonnen zijn, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, van natuurlatex gemaakt en zijn 100% biologisch afbreekbaar.